Het PostScript 3-printerstuurprogramma installeren (Windows XP, Windows Server 2003 / 2003 R2)

In deze sectie wordt uitgelegd hoe u het PostScript 3-printerstuurprogramma onder Windows XP of Windows Server 2003 /2003 R2 installeert voor gebruik op de LPR-poort.

Belangrijk

1. Sluit alle toepassingen die momenteel worden uitgevoerd.

2. Plaats de cd-rom in het cd-romstation.

Het installatieprogramma wordt gestart.

3. Selecteer een interfacetaal en klik vervolgens op [OK].

Het printerstuurprogramma met de geselecteerde taal wordt geïnstalleerd. Het Engelstalige printerstuurprogramma wordt geïnstalleerd als één van de volgende talen is geselecteerd: Suomi, Magyar, Cestina, Polski, Portugues, Russian, Catala, Turkce.

4. Klik op [PostScript 3-printerstuurprogramma].

De wizard Printer toevoegen wordt gestart.

5. Klik op [Volgende >].

6. Klik op [Lokale printer die met deze computer is verbonden] en klik op [Volgende >].

7. Klik op [Nieuwe poort creëren:].

8. Klik op [LPR-poort] in [Type poort:] en klik vervolgens op [Volgende >].

9. Voer in het vak [Naam of adres van server die lpd levert:] het IP-adres van het apparaat in.

10. Voer "lp" in bij [Naam van printer of afdrukwachtrij op die server:] en klik op [OK].

11. Controleer of de naam is geselecteerd van het apparaat waarvoor u het stuurprogramma wilt installeren en klik vervolgens op [Volgende >].

12. Wijzig desgewenst de naam van het apparaat en klik vervolgens op [Volgende >].

Selecteer [Ja] om het apparaat als standaard in te stellen.

13. Geef aan of u het apparaat wilt delen en klik vervolgens op [Volgende >].

14. Geef aan of u wel of geen testpagina wilt afdrukken en klik op [Volgende >].

15. Klik op [Voltooien].

Als het bericht [Hardware-installatie] verschijnt, klikt u op [Toch doorgaan].

De installatie van het printerstuurprogramma wordt gestart.