Handelsmerken

Adobe, Acrobat, Acrobat Reader, PageMaker, PostScript en Reader zijn gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van Adobe Systems Incorporated in de Verenigde Staten en/of andere landen.

Apple, Bonjour, Macintosh en Mac OS zijn handelsmerken van Apple Inc., gedeponeerd in de Verenigde Staten en in andere landen.

Het woordmerk en logo's van Bluetooth® zijn eigendom van Bluetooth SIG, Inc. en ieder gebruik van dergelijke merken door Ricoh Company, Ltd. is onder licentie.

IPS is een handelsmerk of gedeponeerd handelsmerk van Zoran Corporation en/of haar dochterondernemingen in de Verenigde Staten of andere landen.

Linux® is het gedeponeerde handelsmerk van Linus Torvalds in de V.S. en andere landen.

Microsoft®, Windows®, Windows Server® en Windows Vista® zijn gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde Statee en/of andere landen.

Monotype is een geregistreerd handelsmerk van Monotype Imaging, Inc.

NetWare, IPX en IPX/SPX zijn gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van Novell, Inc.

PCL® is een gedeponeerd handelsmerk van Hewlett-Packard Company.

UNIX® is een gedeponeerd handelsmerk van The Open Group.

Andere productnamen in deze handleiding dienen alleen ter aanduiding en kunnen handelsmerken zijn van hun respectievelijke eigenaren. We doen afstand van alle rechten op die merken.

De eigennamen van de Windows-besturingssystemen zijn: