Scherm Taaklijst

In deze paragraaf worden de displays en pictogrammen besproken die op het scherm Takenlijst worden weergegeven.

Het scherm Takenlijst varieert afhankelijk of [Taakopdracht] geslecteerd werd met [Afdrukprioriteit] voor [Systeeminstellingen]. Raadpleeg de Handleiding Netwerk- en Systeeminstellingen voor details over de instellingsprocedure.

Als [Taakopdracht] niet geselecteerd is:

De taaklijst wordt voor elke functie weergegeven.

Genummerde afbeelding van het scherm van het bedieningspaneel

Als [Taakopdracht] geselecteerd wordt:

De taaklijst wordt weergegeven voor alle functies in de volgorde van de afdruktaken.

Genummerde afbeelding van het scherm van het bedieningspaneel

1. Schakelen tussen taaklijsten voor elke functie.

2. Hiermee schakelt u over van Huidige / In wachtrij takenlijst naar Taakhistorie en terug.

3. Toont de functie die gebruikt wordt om taken af te drukken.

Icoon illustratie: Taak afgedrukt met de kopieerfunctie

Icoon illustratie: Taak afgedrukt met de printerfunctie

Icon illustration: Taak afgedrukt met de documentserver-functie

Icoon illustratie: Taak afgedrukt met DeskTopBinder

Icoon illustratie: Taak afgedrukt met Web Image Monitor

4. Geeft nummers van gereserveerde taken weer.