De geselecteerde afdruktaak afdrukken

1. Druk op de knop [Printer].

Het afdrukscherm verschijnt.

2. Druk op [Afdruktaken] in het printerscherm.

Schermafbeelding bedieningspaneel

Er wordt een lijst met gebruiker-ID's die opgeslagen op het apparaat zijn, weergegeven.

3. Klik op de gebruiker-ID waarvan u het bestand wilt afdrukken.

Schermafbeelding bedieningspaneel

U kunt niet meerdere gebruiker-ID's tegelijk selecteren.

Druk op [Pijl-omhoogVorige] of [Pijl-omlaagVolg.] om door de lijst te bladeren.

Druk op [Wissen] om de selectie te annuleren.

4. Druk op [Lijst per gebruiker ID].

Schermafbeelding bedieningspaneel

Er wordt een lijst weergegeven met afdruktaken van de geselecteerde gebruiker-ID's.

5. Selecteer de gewenste afdruktaken.

Schermafbeelding bedieningspaneel

Druk opnieuw op de geselecteerde afdruktaak om een selectie te annuleren. Om alle selecties te wissen drukt u op [Alles wissen].

6. Druk op [Afdrukken].

Het bevestigingsscherm verschijnt.

7. Druk op [Ja].

De geselecteerde bestanden worden afgedrukt.