Beveiligde afdrukbestanden verwijderen

1. Druk op de [Printer]-knop om het printerscherm weer te geven.

2. Druk op [Afdruktaken].

3. Druk op [Takenlijst Bev. afdruk].

Er wordt een lijst weergegeven met beveiligde afdrukbestanden.

Sommige afdruktaken worden, afhankelijk van de beveiligingsinstellingen, mogelijk niet weergegeven.

4. Selecteer het bestand dat u wilt verwijderen en druk vervolgens op [Verwijderen].

Het wachtwoordscherm wordt weergegeven.

5. Voer het wachtwoord in met de cijfertoetsen en druk op [OK].

Het bevestigingsscherm voor verwijdering wordt weergegeven.

Wanneer er een onjuist wachtwoord is ingevoerd, wordt er een bevestigingsscherm weergegeven. Druk op [Afsluit.] om het wachtwoord opnieuw in te voeren.

Raadpleeg uw bestandbeheerder als u uw wachtwoord bent vergeten.

6. Druk op [Ja].

Het geselecteerde bestand wordt verwijderd.