Spoolafdrukken

Met spoolafdrukken kunt u afdruktaken die worden overgedragen vanaf een computer, tijdelijk opslaan om ze af te drukken wanneer ze zijn overgedragen. Dit verkort de afdruktijd doordat u de efficiëntie van de printer maximaliseert.

Belangrijk

Spoolafdrukken instellen

Spoolafdrukken kan door middel van telnet of met de Web Image Monitor worden ingesteld.

• Web Image Monitor gebruiken

Voor meer informatie over Web Image Monitor, zie de Handleiding Netwerk- en Systeeminstellingen.

• Telnet gebruiken

Type in 'spoolsw spool on' om spoolafdrukken in te stellen.

Voor meer informatie over telnet, zie de Handleiding Netwerk- en Systeeminstellingen.

De spooltaaklijst weergeven op het bedieningspaneel

Wanneer het spoolafdrukken ingesteld is, kunt u de gespoolde afdruktaken die opgeslagen zijn op het apparaat, weergeven op het bedieningspaneel.

Druk op de toets [Printer] en vervolgens op [Takenlijst spoolen] om de gespoolde afdruktaken weer te geven. Een lijst van gespoolde afdruktaken verschijnt.

Als spoolafdrukken niet is ingesteld, dan kunt u [Takenlijst spoolen] niet selecteren.

Selecteer de taak die u wilt verwijderen en druk dan op [Verwijderen] om een op het apparaat opgeslagen gespoolde afdruktaak, te verwijderen.

Gespoolde taken bekijken/verwijderen in Web Image Monitor

Start Web Image Monitor en geef het IP-adres van het apparaat op in de adresbalk. Zo krijgt u de bovenste pagina te zien.

Zie voor meer informatie de Handleiding Netwerk- en Systeeminstellingen.