Afdrukken vanuit een geselecteerde lade

Voer de volgende procedure uit om handmatig de lade te selecteren van waaruit het afdrukken verder zal gaan.

1. Druk op de knop [Printer].

2. Selecteer een lade uit lades die op het bedieningspaneel weergegeven worden om handmatig door te gaan met afdrukken.

Om met afdrukken te starten nadat u papier in de lade heeft geplaatst, plaatst u eerst het juiste papier en selecteert hierna de lade.

3. Druk op [Doorgaan].

Het apparaat drukt af met gebruik van de geselecteerde lade.