Voorzorgsmaatregelen bij het perforeren

Neem onderstaande voorzorgsmaatregelen in acht bij het gebruik van de perforeerfunctie.

Perforeren wordt geannuleerd onder de volgende omstandigheden:

• Als er een papiertype wordt geselecteerd dat niet kan worden geperforeerd.

• Als er een papierformaat wordt geselecteerd dat niet kan worden geperforeerd.

• Als er papier is geplaatst in de handinvoerlade.

• Als de richting bij duplexafdrukken en de perforeerpositie niet samengaan.

• Als de richting van briefhoofdpapier en de perforeerpositie niet samengaan.

• Bij gebruik met de nietfunctie als de nietpositie en de perforeerpositie niet samengaan.

• Wanneer een lade geselecteerd wordt die opgegeven is als [Driver/Opdracht] in [Lade-instelling prioriteit].