Normaal afdrukken

Volg de volgende procedure om documenten af te drukken met de normale afdrukfunctie met het printerstuurprogramma.

Belangrijk

Voor het PCL 6-printerstuurprogramma:

1. Nadat u een document hebt aangemaakt, opent u het dialoogvenster [Afdrukvoorkeuren] in de oorspronkelijke toepassing van het document.

Het dialoogvenster [Afdrukvoorkeuren...] wordt weergegeven.

2. Klik op het tabblad [Snelkeuzes], als dat nog niet geselecteerd is.

3. Selecteer [Taaksoort:] in de lijst [Normale afdruk].

4. In de lijst [Documentformaat:] selecteert u het formaat van het af te drukken origineel.

5. In de lijst [Afdrukrichting:] selecteert u [Staand] of [Liggend] als de afdrukrichting van het origineel.

6. In de lijst [Invoerlade:] selecteert u de papierlade met het papier waarop u wilt afdrukken.

Als u [Automatische ladekeuze] in de lijst [Invoerlade:] selecteert, wordt de bronlade automatisch geselecteerd op basis van het opgegeven papierformaat en -type.

7. Selecteer de papiersoort die zich in de papierlade bevindt in de lijst [Papiersoort:].

8. Als u meerdere exemplaren wilt afdrukken, geeft u het aantal sets op in het vakje [Kopieën:].

9. Selecteer het pictogram [Ongeregistreerd] in [Snelkeuzelijst] en klik vervolgens op [Huidige instellingen registr...] om de huidige instelling op te slaan in de Snelkeuzelijst. Voer een naam en opmerking die de instelling omschrijft in en klik dan op [OK].

Het onlangs geregistreerde pictogram verschijnt met de geregistreerde naam in het gebied [Snelkeuzelijst:].

10. Klik op [OK] om het dialoogvenster [Afdrukvoorkeuren] te sluiten.

11. Druk het document af met de afdrukfunctie in de toepassing waarin het document is opgesteld.

Voor het PCL-5e-printerstuurprogramma:

1. Nadat u een document hebt aangemaakt, opent u het dialoogvenster [Afdrukvoorkeuren] in de oorspronkelijke toepassing van het document.

Het dialoogvenster [Afdrukvoorkeuren...] wordt weergegeven.

2. Selecteer [Taaksoort:] in de lijst [Normale afdruk].

3. Als u meerdere exemplaren wilt afdrukken, geeft u het aantal sets op in het vakje [Kopieën:].

4. In de lijst [Afdrukrichting:] selecteert u [Staand] of [Liggend] als de afdrukrichting van het origineel.

5. Klik op het tabblad [Papier].

6. In de lijst [Documentformaat:] selecteert u het formaat van het af te drukken origineel.

7. In de lijst [Invoerlade:] selecteert u de papierlade met het papier waarop u wilt afdrukken.

Als u [Automatische ladekeuze] in de lijst [Invoerlade:] selecteert, wordt de bronlade automatisch geselecteerd op basis van het opgegeven papierformaat en -type.

8. In de lijst [Papiersoort:] selecteert u het papiersoort dat in de papierlade geplaatst is.

9. Klik op [OK] om het dialoogvenster [Afdrukvoorkeuren] te sluiten.

10. Druk het document af met de afdrukfunctie in de toepassing waarin het document is opgesteld.