Form Feed

Gebruik NetWare niet om Form Feed (paginadoorvoer) in te stellen. Paginadoorvoer is al ingesteld in het printerstuurprogramma van Windows. Als Form Feed in NetWare wordt ingesteld, werkt de printer mogelijk niet correct.

Volg de onderstaande procedure om Form Feed uit te schakelen via het besturingssysteem dat wordt gebruikt:

Verwijder het vinkje uit het selectievakje [Form Feed] op het tabblad [NetWare-instellingen] in het dialoogvenster Printereigenschappen.