Windows Vista, Windows Server 2008 - WSD-poort

1. Sluit alle toepassingen die momenteel worden uitgevoerd.

2. Klik op [Netwerk] op het [Start]-menu.

Het scherm [Netwerk] wordt weergegeven en het zoeken naar het apparaat begint automatisch.

3. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram van het apparaat en klik vervolgens op [Installeren].

Als het dialoogvenster [Regeling gebruikersaccount] wordt weergegeven, klikt u op [Doorgaan].

Het dialoogvenster [Nieuwe hardware gevonden] wordt weergegeven.

4. Klik op [Lokaliseer en installeer software stuurprogramma (Aanbevolen)].

Als het dialoogvenster [Regeling gebruikersaccount] wordt weergegeven, klikt u op [Doorgaan].

5. Klik op [Zoek in mijn computer voor stuurprogrammasoftware (geavanceerd)].

6. Plaats de meegeleverde cd-rom in het cd-romstation van de computer.

Klik op [Sluiten] als het dialoogvenster [Automatisch afspelen] wordt geopend.

7. Klik op [Bladeren...] en specificeer vervolgens een locatie voor het printerstuurprogramma.

Als uw cd-romstation D is, worden de bronbestanden van het printerstuurprogramma opgeslagen op de volgende locaties:

• PCL 5e

• 32-bit stuurprogramma

D:\X86\DRIVERS\PCL5E\XP_VISTA\(taal)\DISK1

• 64-bit stuurprogramma

D:\X64\DRIVERS\PCL5E\X64\(taal)\DISK1

• PCL 6

• 32-bit stuurprogramma

D:\X86\DRIVERS\PCL6\XP_VISTA\MUI\DISK1

• 64-bit stuurprogramma

D:\X64\DRIVERS\PCL6\X64\MUI\DISK1

Het PCL 6-printerstuurprogramma wordt geïnstalleerd in de taal van het besturingssysteem.

8. Klik op [Volgende].

Als het bericht [Windows kan de uitgever van deze stuurprogrammasoftware niet verifiëren] wordt weergegeven, klikt u op [Deze stuurprogrammasoftware toch installeren].

9. Klik op [Sluiten].

Als de installatie is gelukt, wordt het pictogram van de printer die is aangesloten aan de WSD-poort toegevoegd aan het venster [Printers].