Algemene eigenschappen

Dit gedeelte beschrijft de gebruikersinstellingen in het menu Alg. eigenschappen onder Systeeminstellingen.

Gebruikerstekst Programmeren/Wijzigen/Verwijderen

U kunt tekstconstructies registreren die u vaak gebruikt bij het opgeven van instellingen, zoals ".com" en "Met vriendelijke groet".

U kunt maximaal 40 tekstconstructies registreren.

• Programmeren/Wijzigen

1. Druk op de [Gebruikersinstellingen/Teller]-knop.

2. Druk op [Systeeminstellingen].

3. Controleer of [Alg. eigenschappen] is geselecteerd.

4. Druk op [Gebruikerstekst Programmeren/ Wijzigen / Verwijderen].

5. Controleer of [Programmeren/Wijzigen] geselecteerd is.

6. Selecteer de gebruikerstekst die u wilt wijzigen.

Om een nieuwe gebruikerstekst te programmeren drukt u op [*Niet geprogr.].

7. Voer de gebruikerstekst in en druk vervolgens op [OK].

Voer de gebruikerstekst in met maximaal 80 tekens.

8. Druk op [Afsluiten].

9. Druk op de [Gebruikersinstellingen/Teller]-knop.

• Verwijderen

1. Druk op de [Gebruikersinstellingen/Teller]-knop.

2. Druk op [Systeeminstellingen].

3. Controleer of [Alg. eigenschappen] is geselecteerd.

4. Druk op [Gebruikerstekst Programmeren/ Wijzigen / Verwijderen].

5. Druk op [Verwijd.].

6. Selecteer de gebruikerstekst die u wilt verwijderen.

7. Druk op [Ja].

8. Druk op [Afsluiten].

9. Druk op de [Gebruikersinstellingen/Teller]-knop.

Paneel toetsgeluid

Er klinkt een geluidssignaal wanneer u een knop indrukt.

Standaardinstelling: [Medium]

Opwarm pieper (kopieerapparaat/documentserver)

U kunt opgeven dat er een geluidssignaal moet worden gegeven als het apparaat gereed is voor kopiëren nadat de Energiespaarstand wordt uitgeschakeld of het apparaat wordt aangezet.

Standaard: [Aan]

Als de instelling voor het paneel toetsgeluid is ingesteld op [Uit], klinkt er geen geluidssignaal, ongeacht de instelling voor Opwarm pieper.

Weergave aantal kopieën (kopieerapparaat/documentserver)

U kunt de teller instellen om het aantal gemaakte kopieën weer te geven (optellen) of het aantal kopieën dat nog gemaakt kan worden (aftellen).

Standaardinstelling: [Optellen]

Functieprioriteit

Stel de modus in die moet worden weergegeven nadat de aan-/uitschakelaar of de modus Systeemreset is ingeschakeld.

Standaardinstelling: [Kopieerapparaat]

Afdrukprioriteit

De geselecteerde modus krijgt afdrukprioriteit.

Standaardinstelling: [Weergavemodus]

Functie resettijd

U kunt instellen hoe lang het duurt voordat het apparaat van modus wisselt als de functie multitoegang is ingeschakeld.

Dit is handig als u veel kopieën moet maken en iedere kopie een andere instelling heeft. Als u een langere resetperiode instelt, kunt u voorkomen dat het kopiëren door andere functies onderbroken wordt.

Standaardinstelling: [Tijd instellen], [3 seconde(n)]

Wanneer u [Tijd instellen] selecteert, voer dan de tijd in (3 - 30 seconden, in stappen van 1 seconde) met behulp van de cijfertoetsen.

De instelling van de Functie Resettijd wordt genegeerd als [Tussenvel] of [Taakopdracht] is ingesteld voor Afdrukprioriteit.

Uitvoer: Kopieerapparaat (kopieerapparaat)

Geef op in welke lade de documenten worden afgeleverd.

Standaardinstelling: [Interne lade 1]

Uitvoer: Document Server (documentserver)

Geef op in welke lade de documenten worden afgeleverd.

Standaardinstelling: [Interne lade 1]

Uitvoer: Fax (fax)

Geef op in welke lade de documenten worden afgeleverd.

Standaardinstelling: [Interne lade 1]

Uitvoer: Printer (printer)

Geef op in welke lade de documenten worden afgeleverd.

Standaardinstelling: [Interne lade 1]

Toetsherhaling

U kunt herhaling van een bewerking in- of uitschakelen als een toets op het scherm of een knop op het bedieningspaneel voortdurend wordt ingedrukt.

Standaard: [Normaal]

Syssteemstatus/Takenlijst weergavetijd

Geef op hoe lang u de Systeemstatus en Taaklijst wilt weergeven.

Standaardinstelling: [Aan], [15 seconde(n)]

Door [Aan] te selecteren kunt u een weergavetijd opgeven tussen 10 en 999 seconden.

Instelling Schermkleur

U kunt uit vijf types schermkleuren kiezen.

Standaard: [Type Marineblauw]

Verwante onderwerpen

Instellingen uitvoerlade