Ondersteunde profielen

De volgende profielen worden ondersteund:

Beperkingen bij SPP, HCRP

• Er kunnen maximaal twee Bluetooth-adaptors of voor Bluetooth geschikte computers tegelijk op de Bluetooth-interface worden aangesloten: één met SPP en één met HCRP.

• Wanneer u tegelijk meer dan één Bluetooth-adapter of een voor Bluetooth geschikte computer aansluit, wordt het apparaat geselecteerd dat het eerst de verbinding maakt. Als u de verbinding tussen andere apparaten selecteert, moet u de eerst gemaakte verbinding annuleren.

• Een SPP-aansluiting ondersteunt geen bidirectionele communicatie.

• Een HCRP-aansluiting ondersteunt wel bidirectionele communicatie.

Beperkingen bij BIP

• Voor een BIP-verbinding moet een module met PostScript 3 op de computer worden geïnstalleerd.

• Er kan slechts één Bluetooth-adapter of een voor Bluetooth geschikte computer via BIP worden aangesloten.

• Met BIP kunnen alleen JPEG-afbeeldingen worden afgedrukt.

• De gebruikerscodes zijn met BIP niet beschikbaar.

• Als de afdrukfuncties beperkt zijn, kunt u niet afdrukken.

• Sommige printers ondersteunen geen BIP.

De instructies in deze handleiding zijn bedoeld voor afdrukken via HRCP. Als u wilt afdrukken via SPP of BIP, raadpleegt u de Help-tekst bij de Bluetooth-adapter die u wilt gebruiken of de website van Microsoft.