Een FTP-map registreren

In dit gedeelte wordt beschreven hoe u een FTP-map registreert.

1. Druk op de [Gebruikersinstellingen/Teller]-knop.

2. Druk op [Systeeminstellingen].

Schermafbeelding bedieningspaneel

3. Druk op [Beheerdertoepassingen].

4. Druk op [Adresboekmanagement].

5. Controleer of [Programmeren/Wijzigen] geselecteerd is.

6. Selecteer de naam van de map die u wilt registreren.

U kunt zoeken op basis van geregistreerde naam, gebruikerscode, faxnummer, mapnaam, e-mailadres of IP-faxbestemming.

7. Druk op [Map].

8. Druk op [FTP].

Schermafbeelding bedieningspaneel

9. Druk op [Wijzigen] onder "Servernaam".

10. Voer de servernaam in en druk vervolgens op [OK].

11. Druk onder "Pad" op [Wijzigen].

12. Typ het nieuwe pad en druk vervolgens op [OK].

U kunt een absoluut pad invoeren met deze indeling: "/gebruiker/home/gebruikersnaam"; of een relatief pad met deze indeling: "directory/subdirectory".

Indien u het pad leeg laat, wordt aangenomen dat de login-directory de huidige werkende directory is.

U kunt ook een IPv4-adres invoeren.

U kunt het pad invoeren met maximaal 128 tekens.

13. Druk op [Wijzigen] onder "Poortnr." om het poortnummer te wijzigen.

14. Voer het poortnummer in met de cijfertoetsen en druk vervolgens op de [hekje]-toets.

U kunt 1 tot 65535 invoeren.

15. Druk op [Verbindingstest] om te controleren of het pad goed is ingesteld.

16. Druk op [Afsluiten].

Als de verbindingstest mislukt, controleer dan de instellingen en probeer het opnieuw.

17. Druk op [Verif. info] en vervolgens op [Pijl-omlaagVolg.].

Schermafbeelding bedieningspaneel

18. Druk op [Spec. and. Ver.info.] rechts van "Mapverificatie".

Wanneer [Niet specificeren] wordt geselecteerd, zijn de FTP-gebruikersnaam en het FTP-wachtwoord die u heeft opgegeven in "Standaard gebruikersnaam/wachtwoord [Verzenden]" van de instellingen voor Bestandsoverdracht van toepassing. Raadpleeg "Bestandsoverdracht" voor meer details.

19. Druk op [Wijzigen] onder "Log-in gebruikersnaam".

20. Voer de log-in gebruikersnaam in en klik vervolgens op [OK].

21. Druk op [Wijzigen] onder "Log-in wachtwoord".

22. Voer het wachtwoord in en klik vervolgens op [OK].

23. Voer het wachtwoord opnieuw in ter bevestiging en druk vervolgens op [OK].

24. Druk op [OK].

25. Druk op [Afsluiten].

26. Druk op de [Gebruikersinstellingen/Teller]-knop.