Het aantal afdrukken wissen

Dit gedeelte beschrijft hoe u de teller wist.

1. Druk op de [Gebruikersinstellingen/Teller]-knop.

2. Druk op [Systeeminstellingen].

Schermafbeelding bedieningspaneel

3. Druk op [Beheerdertoepassingen].

4. Druk op [Teller weergeven/wissen/afdrukken per gebruiker].

5. Selecteer de gebruikerscode die u wilt wissen.

6. Om het aantal afdrukken te wissen dat is gemaakt onder een gebruikerscode, selecteert u de gebruikerscode aan de linkerkant van het display.

Schermafbeelding bedieningspaneel

Druk op [Alles op pag. select.] om alle gebruikerscodes op de pagina te selecteren.

7. Druk op [Wissen] onder "Per gebruiker".

8. Selecteer het functiegebruik dat u wilt afdrukken uit [Kopieerapparaat], [Printer], [Faxafdrukken], [Fax verzending], [Scanner] en [Alle tellers].

9. Druk op [OK].

10. Druk op [Wissen] onder "Alle gebruikers" als u het aantal afdrukken voor alle gebruikerscodes wilt wissen.

11. Selecteer het functiegebruik dat u wilt afdrukken uit [Kopieerapparaat], [Printer], [Faxafdrukken], [Fax verzending], [Scanner] en [Alle tellers].

12. Druk op [OK].

13. Druk op [Afsluiten].

14. Druk op de [Gebruikersinstellingen/Teller]-knop.