Systeemlogboek

Met het volgende commando kunt u informatie uit het systeemlogboek weergeven:

Melding

Problemen en oplossingen

Access to NetWare server <file server name> denied. Either there is no account for this print server on the NetWare server on password was incorrect.

Het inloggen op de bestandsserver is mislukt toen de afdrukserver online kwam. Zorg ervoor dat de afdrukserver geregistreerd staat in <bestandsservernaam>. Als er een wachtwoord opgegeven is voor de afdrukserver, verwijder dit dan.

account is unavailable:

same account name be used.

De gebruikersaccount is uitgeschakeld. Dit komt mogelijk doordat de accountnaam gelijk is aan de naam van de beheerdersaccount.

account is unavailable:

The authentication password is not set up.

De gebruikersaccount is uitgeschakeld. Dit komt mogelijk doordat het verificatiewachtwoord niet is ingesteld en alleen de coderingsaccount is ingesteld.

account is unavailable:

encryption is impossible.

Codering is niet mogelijk en de account is uitgeschakeld. Mogelijke oorzaak:

• De beveiligingsoptie is niet ingesteld.

• Het coderingswachtwoord is niet opgegeven.

add_sess_IPv4: bad trap addr: <IPv4 address>, community: <gemeenschapsnaam>

Het IPv4-adres (0.0.0.0.) is niet beschikbaar als het toegangstype voor de gebruikersgroep TRAP is. Geef het IPv4-hostadres op voor de TRAP-bestemming.

add_sess_IPv6: bad trap addr: <IPv6 address>, community: <gemeenschapsnaam>

Het IPv6-adres [::] is niet beschikbaar als het toegangstype voor de gebruikersgroep TRAP is. Geef het IPv6-hostadres op voor de TRAP-bestemming.

add_sess_IPv4: community<community name> already defined.

Deze groepsnaam bestaat al. Gebruik een andere naam.

add_sess_IPv6: community <community name> already defined.

Deze groepsnaam bestaat al. Gebruik een andere naam.

add_sess_IPX: bad trap addr: <IPX address> community <gemeenschapsnaam>

Het IPX-adres (00:00:00:00:00:00) is niet beschikbaar als het toegangstype voor de gebruikersgroep TRAP is. Geef het IPX-hostadres op voor de TRAP-bestemming.

add_sess_IPX: community <community name> already defined.

Deze groepsnaam bestaat al. Gebruik een andere naam.

adjust time server <NTP server name> offset: xx sec.

ncsd geeft de timing van de NTP-server aan en geeft aan of de systeemtijdklok is ingesteld.

NTP-server: NTP-servernaam

Offset: aantal vertragingseconden (negatief getal als er tijd van tevoren is opgegeven).

Attach FileServer =<bestansserver>

Er is een verbinding met de bestandsserver als dichtstbijzijnde server gemaakt.

Attach to print queue <afdrukrijnaam>

Het systeem maakt verbinding met de afdrukrij wanneer de afdrukserver online komt.

authenticated

De aanvraag is geverifieerd. De verificatie is succesvol verlopen. Dit bericht verschijnt altijd aan het einde van het proces als de verificatie succesvol verlopen is.

authenticating

De aanvrager wordt geverifieerd bij het toegangspunt (EAP of WPA).

authentication mode mismatch

De verificatiemethode van het toegangspunt wijkt af van de verificatiemethode van de aanvrager.

Gebruik dezelfde verificatiemethode tussen het toegangspunt en de aanvrager.

btd is disabled.

Er kon geen Bluetooth-verbinding tot stand worden gebracht.

Schakel btd in in de Beveiligingsmodus.

centrod is disabled.

Er kon geen parallelle communicatie tot stand worden gebracht. Schakel centrod in in de Beveiligingsmodus.

child process exec error! (procesnaam)

De netwerkservice wordt niet gestart. Zet het apparaat uit en vervolgens weer aan. Als dit niet werkt, neem dan contact op met uw service- of verkoopvertegenwoordiger.

cipher suite mismatch

De unicast-/multicast-suite (TKIP/AES/WEP) van het toegangspunt wijkt af van de suite die wordt gebruikt door de aanvrager.

client EAP method rejected

De verificatiemethode van het toegangspunt wijkt af van de verificatiemethode van de aanvrager.

Gebruik dezelfde verificatiemethode tussen het toegangspunt en de aanvrager.

client password rejected

Het wachtwoord van de client is geweigerd. Controleer het wachtwoord.

client TLS certificate rejected

Het TLS-certificaat van de client is geweigerd. Controleer het certificaat.

Connected DHCP server (<DHCP-serveradres>).

Het IP-adres werd goed ontvangen van de DHCP-server.

Connected DHCPv6 server <IPv6-adres>

Het IP-adres is met succes ontvangen van de DHCPv6-server.

connecting

De aanvrager maakt de Wireless LAN-verbinding met het toegangspunt.

connection from <IP-adres>

Er heeft een gebruiker ingelogd vanaf het host <IP-adres>.

Could not attach to FileServer <foutnummer>

Er kon geen verbinding gemaakt worden met de bestandsserver toen de printer op afstand online kwam. De bestandsserver weigerde de verbinding om onbekende redenen. Controleer de configuratie van de bestandsserver.

Could not attach to PServer <afdrukservernaam>

Er is geen verbinding met de afdrukserver gemaakt toen de printer op afstand ingeschakeld werd. De afdrukserver heeft de verbinding geweigerd. Controleer de configuratie van de afdrukserver.

Current Interface Speed: <Ethernet-interfacesnelheid>

De snelheid van het netwerk (10 Mbps, 100 Mbps of 1Gbps).

Current IP address (<huidig IP-adres>).

Het IP-adres <huidig IP-adres> werd verkregen van de DHCP-server.

Current IPX address <IPX-adres>

Het huidige IP-adres is <IPX-adres>.

DHCP lease time expired.

De DHCP-leasetijd is verstreken. Voer opnieuw een 'DHCP discover' uit. Het IP-adres dat u gebruikte, is niet langer beschikbaar.

DHCP server not found.

De DHCP-server kan niet worden gevonden. Zorg ervoor dat de DHCP zich op het netwerk bevindt.

DHCPv6 server not found.

De DHCPv6-server is niet gevonden. Controleer of de DHCPv6-server zich in het netwerk bevindt.

disconnected

De aanvraag kan geen verbinding maken.

Duplicate IP=<IP-adres>(from <MAC-adres>).

Er werd een conflicterend IPv4 of IPv6-adres gebruikt. Elk IPv4 of IPv6-adres moet uniek zijn. Controleer het adres van het appraat in [MAC-adres].

Established SPX Connection with PServer , (RPSocket=<socketnummer>, connID=<verbinding ID>)

Er werd verbinding gemaakt met de afdrukserver toen de printer op afstand online kwam.

exiting

De LPD-service is beëindigd en het proces wordt afgesloten.

Exit pserver

(In de printservermodus) De printerverfunctie is uitgeschakeld, omdat de noodzakelijke printserverinstellingen niet zijn gemaakt.

Frametype=<Naam kadertype>

De opgegeven naam van het kader "naam van het kader" is bedoeld voor NetWare-gebruik.

httpd start.

De httpd is gestart.

IEEE 802.11 Card does NOT support WPA .

Er is een kaart voor draadloze communicatie geïnstalleerd die WPA niet ondersteunt. Installeer een kaart voor draadloze communicatie die WPA ondersteunt.

IEEE 802.11 Card Firmware REV.<versie>

Hiermee wordt de het versienummer van de firmware van de 802.11-kaart weergegeven.

IEEE 802.11 current channel <kanaalnummer>

Hiermee wordt het huidige kanaalnummer van de actieve kaart voor draadloze communicatie (in ad-hoc en infrastructuurmodus).

IEEE 802.11 MAC Address = <MAC-adres>

Hiermee wordt het MAC-adres van de interface voor draadloze communicatie weergegeven.

IEEE 802.11 SSID <ssid> (AP MAC Address <MAC-adres>)

Het MAC-adres en de SSID van het toegangspunt worden met elkaar verbonden in de infrastructuurmodus.

IEEE 802.11 <communicatiemethode> mode

De IEEE 802.11-communicatiemodus wordt weergegeven.

(IKE phase-1) mismatched authentication type: local=<verificatietype 1> remote=<verificatietype 2>

<Verificatietype 1> in IKE-fase 1 van dit apparaat komt niet overeen met <verificatietype 2> van de communicerende host. Zorg ervoor dat het ISAKMP SA verificatietype van dit apparaat overeenkomt met dat van de communicerende host.

(IKE phase-1) mismatched encryption type: local=<coderingsalgoritme 1> remote=<coderingsalgoritme 2>

ISAKMP SA Oakley groep <coderingsalgoritme 1> in IKE-fase 1 van dit apparaat komt niet overeen met ISAKMP SA Oakley groep <coderingsalgoritme 2> van de communicerende host. Zorg ervoor dat de ISAKMP SA Oakley groep van dit apparaat overeenkomt met die van de communicerende host.

(IKE phase-1) mismatched DH group: local=<DH groepsnummer 1> remote=<DH groepsnummer 2>

ISAKMP SA Oakley groep <DH-groepsnummer 1> in IKE-fase 1 van dit apparaat komt niet overeen met ISAKMP SA Oakley groep <DH-groepsnummer 2> van de communicerende host. Zorg ervoor dat de ISAKMP SA Oakley groep van dit apparaat overeenkomt met die van de communicerende host.

(IKE phase-1) mismatched hash type: local=<Hash-algoritme 1> remote=<Hash-algoritme 2>

ISAKMP SA <Hash-algoritme 1> in IKE-fase 1 van dit apparaat komt niet overeen met ISAKMP SA <Hash-algoritme 2> van de communicerende host. Zorg ervoor dat het ISAKMP SA Hash-algoritme van dit apparaat overeenkomt met dat van de communicerende host.

IKE [% s] is disable, set PSK text.

De opgegeven IKE-invoer is ongeldig. Voer de PSK-tekst in.

inetd start.

De inetd-service is gestart.

Interface (interfacenaam): Duplicate IP Address (<IP-adres>).

Hetzelfde IP-adres (IPv4 of IPv6) is gebruikt. Ieder IP-adres moet uniek zijn. Controleer het adres van het apparaat dat wordt aangegeven in [IP-adres].

<Interfacenaam> card removed

De interface die wordt beheerd door de aanvrager is verwijderd.

<Interfacenaam> interface down

De interface die wordt beheerd door de aanvrager is uitgeschakeld of kan geen verbinding maken met het toegangspunt.

<Interfacenaam> interface up

De interface die wordt beheerd door de aanvrager is ingeschakeld of is verbonden met het toegangspunt.

"Interface" started with IP: "IP-adres"

Het IP-adres (IPv4- of IPv6-adres) is ingesteld voor de interface en werkt.

< Interface >: Subnet overlap.

Hetzelfde IP-adres (IPv4 of IPv6) en het subnetmasker worden gebruikt door een ander apparaat.

IPP cancel -job: permission denied.

De taak in de wachtrij is geannuleerd vanwege een fout of een opdracht van een gebruiker.

IPP job canceled. jobid=%d.

De taak in de wachtrij is geannuleerd vanwege een fout of een opdracht van een gebruiker.

job canceled. jobid=< taak-ID >

De taak in de wachtrij is geannuleerd vanwege een fout of een opdracht van een gebruiker.

LEAP challenge to access point failed

The LEAP challenge to the access point has failed.

LeaseTime=<leasetijd>(sec), RenewTime=<vernieuwingstijd>(sec).

De leasetermijn van de bron die ontvangen is van de DHCP-server wordt bij [leasetermijn] weergegeven in seconden. De verlengtermijn wordt weergegeven bij [verlengtermijn] in seconden.

Login to fileserver <naam bestandsserver>(<IPX|IP>,<NDS|BINDERY>)

Toen de print server online was, is het systeem ingelogd op <bestandsserver> in NDS- of BINDERY-modus. Het gebruikte overdrachtsprotocol wordt ook weergegeven.

Manual [%s] is disable, set authentication key.

De opgegeven handmatige SA-invoer is ongeldig. Stel de verificatiesleutel in.

Manual [%s] is disable, set encryption key.

De opgegeven handmatige SA-invoer is ongeldig. Stel de verificatiesleutel in.

Memory allocate error.

Er kunnen geen gegevens worden verkregen. Maak de USB-kabel los en sluit hem vervolgens weer aan.

MIC failure TKIP counter measures started

De aanvrager die TKIP gebruikt heeft twee gevallen van geknoei gedetecteerd binnen 60 seconden en is begonnen met het nemen van tegenmaatregelen.

MIC failure TKIP counter measures stopped

De tegenmaatregelen zijn na 60 seconden gestopt (sinds de aanvrager die TKIP gebruikt was begonnen met het nemen van tegenmaatregelen tegen geknoei).

Name registration failed. name=<NetBIOS-naam>

De naamregistratie van <NetBIOS-naam> is mislukt. Wijzig de NetBIOS-naam.

Name registration success in Broadcast name =<NetBIOS naam>

De naamregistratie van <NetBIOS-naam> via Broadcastnaam is geslaagd.

Name registration success. WINS-server=<WINS server address> NetBIOS Name=<NetBIOS-naam>

De naamregistratie van <NetBIOS-naam> op <WINS-serveradres> is geslaagd.

nbtd start.

De nbtd (NetBIOS over TCP/IP Daemon) is gestart.

npriter start. (NetWare)

(In de printermodus op afstand) De NetWare-service is gestart.

no RADIUS/authentication server

De aanvrager heeft een bericht ontvangen waarin wordt gemeld dat geen bruikbare RADIUS-server is gevonden.

no smart card detected on device

PEAP/GTC (Generic Token Card) is geselecteerd, maar een smartcard die GTC-verificatie gebruikt is niet aangetroffen.

no SSID in scan result

Er is geen netwerk gevonden met de SSID die u specificeerde.

Het kan zijn dat de gespecificeerde SSID niet beschikbaar is, of dat het signaal van het toegangspunt/multikanaal te zwak is.

no WPA information element in probe response, rescanning

Er er geen WPA-informatie beschikbaar over het antwoord van de SSID-sonde op het toegangspunt dat u wilt gebruiken. De aanvrager scant opnieuw.

nwstart start. (NetWare)

De NetWare protocol stack setup server is gestart.

Open log file <file name>

Het opgegeven logbestand werd geopend toen de afdrukserver online was.

permission denied.

Bij de annulering van de taak bleek na controle van de gebruikersnaam en het hostadres dat de gebruikersprivileges onvoldoende waren. (Dit is niet van toepassing op rootprivileges.)

Printer <printernaam> has no queue

De afdrukwachtrij is niet toegewezen aan de printer toen de afdrukserver online was. Wijs de afdrukwachtrij toe aan de printer d.m.v. de NetWare-beheerdersaccount en start de printer dan opnieuw op.

Print queue <naam afdrukwachtrij> cannot be serviced by printer 0, <naam printserver>

De afdrukwachtrij kan niet gemaakt worden wanneer de afdrukserver online is. Controleer of de afdrukwachtrij op de opgegeven bestandsserver bestaat.

Print server <print server name> has no printer

De printer is niet toegewezen aan de afdrukserver toen deze online was. Gebruik de NetWare-beheerdersaccount om de printer toe te wijzen en start de printer dan opnieuw op.

print sessions full

Er kunnen geen afdruktaken meer worden geaccepteerd. Wacht enige tijd voordat u de volgende afdruktaken verstuurt.

pserver start. (NetWare)

De NetWare-service is gestart in de printservermodus bij de handeling van de printserver.

Required file server (<naam bestandsserver>) not found

De vereiste bestandsserver "Naam bestandsserver" werd niet aangetroffen.

restarted.

De LPD is gestart.

sap enable, saptype=<SAP-type>, sapname=<SAP-naam>

De SAP-functie is gestart. Het SAP-pakket werd uitgegeven om de service in de SAP-tabel op de NetWare-server te publiceren.

server certificate invalid

De server-ID is uitgeschakeld. Controleer de serververificatie.

server identity invalid

De server-ID is uitgeschakeld. Controleer de serververificatie.

server not trusted

De RADIUS-server kan niet worden vertrouwd.

session_IPv4 <gemeenschapsnaam> not defined.

De gevraagde groepsnaam is niet gedefinieerd.

session_IPv6 <gemeenschapsnaam> not defined.

De gevraagde groepsnaam is niet gedefinieerd.

session_IPX <community name> not defined.

De gevraagde groepsnaam is niet gedefinieerd.

Set context to <NDS-contextnaam>

De NDS-contextnaam "NDS-contextnaam" is ingesteld.

shutdown signal received. network service rebooting...

De smbd-service is gestart.

smbd start. (NetBIOS)

SMBD (Server Message Block Deamon) is gestart.

SMTPC: failed to get smtp server ip-address.

Het IP-adres van de SMTP-server kon niet worden opgehaald. Mogelijke oorzaak:

• De opgegeven DNS-server kon niet worden gevonden.

• Er is geen verbinding met het netwerk gemaakt.

• De opgegeven DNS-server kon niet worden gevonden.

• Er is een onjuiste DNS-server opgegeven.

• Het IP-adres van de opgegeven SMTP-server kon niet worden gevonden op de DNS-server.

SMTPC: failed to connect smtp server. timeout.

De verbinding met de SMTP-server is mislukt als gevolg van een time-out. Mogelijk is de opgegeven SMTP-servernaam onjuist, is geen verbinding tot stand gebracht met het netwerk of is de netwerkconfiguratie onjuist zodat de SMTP-server niet reageert. Controleer de SMTP-servernaam of de netwerkverbinding of -configuratie.

SMTPC: refused connect by smtp server.

De verbinding met de SMTP-server is geweigerd. Mogelijk is een andere server dan de SMTP-server opgegeven of is het opgegeven poortnummer van de SMTP-server onjuist. Controleer de servernaam en het poortnummer van de SMTP-server.

SMTPC: no smtp server. connection close.

De verbinding met de SMTP-server is mislukt, omdat de SMTP-server niet reageert. Mogelijk is een andere server dan de SMTP-server opgegeven of is het opgegeven poortnummer van de SMTP-server onjuist. Controleer de servernaam en het poortnummer van de SMTP-server.

SMTPC: failed to connect smtp server.

De verbinding met de SMTP-server is mislukt. Mogelijk is geen verbinding gemaakt met het netwerk of is de netwerkconfiguratie onjuist waardoor de SMTP-server niet reageert of is de opgegeven SMTP-naam onjuist, kon het opgegeven IP-adres van de SMTP-server niet worden gevonden in de DNS-server, is een andere server dan de SMTP-server opgegeven of is het opgegeven poortnummer van de SMTP-server onjuist. Controleer het IP-adres van de DNS-server en het IP-adres van de SMTP-server, of controleer de servernaam en het poortnummer van de SMTP-server, of controleer de netwerkverbinding en de netwerkconfiguratie.

SMTPC: username or password wasn't correct. [reactiecode] (informatie)

De verbinding met de SMTP-server is mislukt, omdat de opgegeven gebruikersnaam of het opgegeven wachtwoord voor de SMTP-server onjuist is. Controleer de gebruikersnaam en het wachtwoord voor de SMTP-server.

Snmp over IPv4 is ready.

Communicatie via IPv4 met snmp is beschikbaar.

Snmp over IPv6 is ready.

Communicatie via IPv6 met snmp is beschikbaar.

Snmp over IPX is ready.

Communicatie via IPX met snmp is beschikbaar.

Snmpd Start.

De snmpd is gestart. Dit bericht wordt alleen weergegeven wanneer de stroom wordt ingeschakeld.

started.

De rechtstreekse afdrukservice is gestart.

started.

De IKE-service is gestart.

Started.

De bonjour (rendezvous)-functie is gestart.

stopped

De aanvraag is net gestopt.

success key received

De aanvrager heeft de sleutel EAP-Success ontvangen.

success but invalid key

De aanvrager heeft een bericht ontvangen waarin werd aangegeven dat EAP-verificatie is geslaagd maar dat de EAPOL-sleutel ongeldig was.

supplicant started

De aanvraag is net gestart.

supplicant unbound

De aanvrager is niet verbonden met het ongebonden toegangspunt.

terminated.

De IKE-service is gestopt, omdat er geen configuraties bestaan voor handmatige SA of IKE.

Terminated.

De Bonjour-functie (Rendezvous) is uitgeschakeld.

There is problem in dhcp server operation.

Er is een probleem met de DHCP-server.

Als meerdere DHCP-servers actief zijn in het netwerk, controleert u of elke server een uniek IP-adres heeft gegeven aan elk apparaat.

The print server received error <foutnummer> during attempt to log in to the network. Access to the network was denied. Verify that the print server name and password are correct .

Het inloggen op de bestandsserver is mislukt toen de afdrukserver online kwam. De afdrukserver is niet geregistreerd of er is een wachtwoord ingesteld. Registreer de afdrukserver zonder een wachtwoord op te geven.

trap account is unavailable.

v3Trap kan niet worden verzonden. Dit kan komen doordat de Trap-bestemmingsaccount verschilt van de door het apparaat gespecificeerde account.

unauthenticated

De verificatie is mislukt. De aanvrager heeft geen toegang gekregen tot het toegangspunt of is niet geverifieerd.

Updated (naam optie) (waarde) via DHCPv6 Server

De parameter die is verkregen van de DHCP-server is bijgewerkt.

usbd is disabled.

Plug and Play is niet beschikbaar, omdat het apparaat zich in de Beveiligingsmodus bevindt. Schakel USBD in in de Beveiligingsmodus.

waiting for keys

De aanvrager wacht op de sessiesleutel.

WINS name registration: No response to server (WINS server address)

De WINS-server reageert niet. Controleer of het correcte WINS-serveradres is ingevoerd. Controleer ook of de WINS-server goed functioneert.

WINS wrong scopeID=<scope-ID>

De scope ID is ongeldig. Gebruik een geldig scope ID.

write error occurred. (diskfull)

Er heeft zich een "diskfull"-fout voorgedaan terwijl het apparaat naar het spoolbestand aan het schrijven was. Wacht totdat de huidige afdruktaak voltooid is. Wanneer deze voltooid is, zal er meer ruimte beschikbaar zijn op de harde schijf. Alleen pagina's die gespoold waren toen de fout plaatsvond, worden afgedrukt.

write error occurred. (fatal)

Er heeft zich een "fatal" fout voorgedaan terwijl het apparaat naar het spoolbestand aan het schrijven was. Wacht totdat de huidige afdruktaak voltooid is. Wanneer deze voltooid is, zal er meer ruimte beschikbaar zijn op de harde schijf. Alleen pagina's die gespoold waren toen de fout plaatsvond, worden afgedrukt.

WSD (Device) started.

WSD (Apparaat) is gestart.

WSD (Printer) started.

WSD (Printer) is gestart.

WSD (Scanner) started.

De WSD (Scanner) is opgestart.