Interface instellingen

Dit gedeelte legt uit hoe u interface-instellingen opgeeft met behulp van hulpprogramma's.

Wijzig instellingen met Web Image Monitor en telnet.

[Netwerk] [Apparaat IPv4 Addres] [Autom. verkrijgen(DHCP)]

• Web Image Monitor: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

• telnet: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

[Netwerk] [Apparaat IPv4-adres] [Specificeer] "Apparaat IPv4-adres"

• Web Image Monitor: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

• telnet: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

[Netwerk] [Apparaat IPv4-adres] [Specificeer] "Subnet Mask"

• Web Image Monitor: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

• telnet: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

[Netwerk] [IPv4 Gateway adres]

• Web Image Monitor: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

• telnet: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

[Netwerk] [Apparaat IPv6-adres] "Handmatig configuratie-adres"

• Web Image Monitor: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

• telnet: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

[Netwerk] [IPv6 Gateway adres]

• Web Image Monitor: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

• telnet: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

[Netwerk] [IPv6 Staatloos adres autom. Configuratie]

• Web Image Monitor: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

• telnet: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

[Netwerk] [DNS Configuratie] [Autom. verkrijgen (DHCP)]

• Web Image Monitor: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

• telnet: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

[Netwerk] [DNS Configuratie] [Specificeren] "DNS-server 1-3"

• Web Image Monitor: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

• telnet: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

[Netwerk] [DDNS Configuratie]

• Web Image Monitor: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

• telnet: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

[Netwerk] [IPsec]

• Web Image Monitor: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

• telnet: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

[Netwerk] [Domein naam] [Autom. verkrijgen (DHCP)]

• Web Image Monitor: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

• telnet: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

[Netwerk] [Domein naam] [Specifeer] "Domein naam"

• Web Image Monitor: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

• telnet: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

[Netwerk] [WINS-configuratie] [On] "Eerste WINS server"

• Web Image Monitor: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

• telnet: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

[Netwerk] [WINS configuratie] [Aan] "Tweede WINS server"

• Web Image Monitor: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

• telnet: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

[Netwerk] [WINS configuratie] [Aan] "Scope ID"

• Web Image Monitor: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

• telnet: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

[Netwerk] [WINS configuratie] [Uit]

• Web Image Monitor: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

• telnet: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

[Netwerk] [Effectief protocol] "IPv4"

• Web Image Monitor: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

• telnet: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

[Netwerk] [Effectief protocol] "IPv6"

• Web Image Monitor: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

• telnet: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

[Netwerk] [Effectief protocol] "NetWare"

• Web Image Monitor: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

• telnet: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

[Netwerk] [Effectief protocol] "SMB"

• Web Image Monitor: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

• telnet: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

[Netwerk] [NCP bezorgingsprotocol] [IPX Prioriteit]

• Web Image Monitor: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

• telnet: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

[Netwerk] [NCP Bezorgingsprotocol] [TCP/IP Prioriteit]

• Web Image Monitor: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

• telnet: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

[Netwerk] [NCP Bezorgingsprotocol] [Alleen IPX]

• Web Image Monitor: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

• telnet: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

[Netwerk] [NCP Bezorgingsprotocol] [TCP/ Alleen IP]

• Web Image Monitor: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

• telnet: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

[Netwerk] [NW-frametype] [Autom. selecteren]

• Web Image Monitor: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

• telnet: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

[Netwerk] [NW-frametype] [Ethernet II]

• Web Image Monitor: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

• telnet: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

[Netwerk] [NW-frametype] [Ethernet 802.2]

• Web Image Monitor: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

• telnet: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

[Netwerk] [NW-frametype] [Ethernet 802.3]

• Web Image Monitor: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

• telnet: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

[Netwerk] [NW-frametype] [Ethernet SNAP]

• Web Image Monitor: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

• telnet: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

[Netwerk] [SMB Computernaam]

• Web Image Monitor: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

• telnet: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

[Netwerk] [SMB Werkgroep]

• Web Image Monitor: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

• telnet: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

[Netwerk] [Ethernet snelheid]

• Web Image Monitor: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

• telnet: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

[Netwerk] [IEEE 802.1X verificatie voor Ethernet]

• Web Image Monitor: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

• telnet: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

[Netwerk] [LAN-type] [Ethernet]

• Web Image Monitor: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

• telnet: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

[Netwerk] [LAN-type] [Wireless LAN]

• Web Image Monitor: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

• telnet: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

[Netwerk] [Ping opdracht]

• Web Image Monitor: kan niet worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

• telnet: kan niet worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

[Netwerk] [SNMPv3 communicatie toestaan] [Alleen codering]

• Web Image Monitor: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

• telnet: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

[Netwerk] [SNMPv3 communicatie toestaan] [Codering/Cleartext]

• Web Image Monitor: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

• telnet: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

[Netwerk] [SSL/TLS communicatie toestaan] [Alleen Cijfertekst]

• Web Image Monitor: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

• telnet: kan niet worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

[Netwerk] [SSL/TLS communicatie toestaan] [Cijfertekst prioriteit]

• Web Image Monitor: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

• telnet: kan niet worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

[Netwerk] [SSL/TLS communicatie toestaan] [Cf.tkst/Cleartext]

• Web Image Monitor: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

• telnet: kan niet worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

[Netwerk] [Host naam]

• Web Image Monitor: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

• telnet: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

[Netwerk] [Apparaatnaam]

• Web Image Monitor: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

• telnet: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

[Wireless LAN] [Communicatiemodus] [802.11 Ad hoc modus]

• Web Image Monitor: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

• telnet: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

[Wireless LAN] [Communicatiemodus] [Infrastructuurmodus]

• Web Image Monitor: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

• telnet: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

[Wireless LAN] [SSID-instelling]

• Web Image Monitor: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

• telnet: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

[Wireless LAN] [Ad-hoc Channel]

• Web Image Monitor: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

• telnet: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

[Wireless LAN] [Beveiligingsmethode]

• Web Image Monitor: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

• telnet: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.