Koptekst overslaan
HandleidingenInhoudVorigeVolgendeHelp

Verplaatsen

In deze sectie worden de voorzorgsmaatregelen beschreven die u moet nemen wanneer u het apparaat verplaatst.

VOORZICHTIG


  • Neem contact op met uw leverancier als u het apparaat moet optillen (zoals bijvoorbeeld bij een verhuizing naar een andere verdieping). Probeer het apparaat niet op te tillen zonder hulp van uw leverancier. Het apparaat zal immers beschadigd raken als het kantelt of omver valt, wat kan leiden tot beschadiging en risico op lichamelijk letsel.

VOORZICHTIG


  • Haal de stekker uit het stopcontact voordat u het apparaat verplaatst. Pas op dat u het netsnoer onder het apparaat niet beschadigt wanneer u het apparaat verplaatst. Als u deze voorzorgsmaatregelen niet neemt, kan dit leiden tot brand of een elektrische schok.

VOORZICHTIG


  • Blokkeer de zwenkwieltjes nadat u het apparaat heeft verplaatst, zodat het goed op zijn plaats blijft staan. Doet u dit niet, dan kan het apparaat gaan bewegen of omvallen, waardoor er lichamelijke letsel kan worden veroorzaakt.

VOORZICHTIG


  • Als u het apparaat verplaatst terwijl de optionele papierlade-eenheid is aangesloten, mag u niet tegen het bovenste gedeelte van de hoofdeenheid duwen. Hierdoor kan de optionele papierlade-eenheid losraken, waardoor letsel kan ontstaan.

Belangrijk

Verwijzing