Wat u wel en niet moet doen

De volgende regels moeten worden nageleefd bij gebruik van dit apparaat.

WAARSCHUWING

• Gebruik geen brandbare sprays of oplosmiddelen in de buurt van dit apparaat. Doet u dit wel, dan kan dit resulteren in brand of een elektrische schok.

VOORZICHTIG

• Haal de stekker uit het stopcontact voordat u het apparaat verplaatst. Pas op dat u het netsnoer onder het apparaat niet beschadigt wanneer u het apparaat verplaatst. Als u deze voorzorgsmaatregelen niet neemt, kan dit leiden tot brand of een elektrische schok.

Belangrijk

Ventilatie

Als u dit apparaat langdurig of veelvoudig in een gesloten ruimte gebruikt zonder goede ventilatie, bespeurt u misschien een rare lucht.

Hierdoor kan het uitgevoerde papier mogelijk ook raar gaan ruiken.

Als u een rare geur ruikt, dient u regelmatig te ventileren om de werkplek aangenaam te houden.

• Stel het apparaat zo in dat het de lucht niet direct richting mensen blaast.

• Ventilatie moet meer dan 30 m3/u/persoon zijn.

Geur van nieuw apparaat

Een nieuw apparaat ruikt mogelijk apart. Deze geur zal in ongeveer een week afnemen.

Als u een rare lucht bespeurt, dient u de ruimte te ventileren.