Installeren

Opmerking

Ik wil het printerstuurprogramma installeren, zodat ik de SmartDeviceMonitor for Client-poort kan gebruiken

Zie de Printerhandleiding Illustratie geeft aan dat instructies op een cd-rom staan voor meer informatie.

Ik wil het printerstuurprogramma installeren zodat ik de TCP/IP-poort kan gebruiken

Zie de Printerhandleiding Illustratie geeft aan dat instructies op een cd-rom staan voor meer informatie.

Ik wil het printerstuurprogramma installeren zodat ik een Windows-netwerkprinter kan gebruiken

Zie de Printerhandleiding Illustratie geeft aan dat instructies op een cd-rom staan voor meer informatie.

Ik wil het printerstuurprogramma installeren zodat ik het apparaat met USB kan gebruiken

Zie de Printerhandleiding Illustratie geeft aan dat instructies op een cd-rom staan voor meer informatie.