Een programma gebruiken

In deze sectie wordt uitgelegd hoe u een geregistreerd programma oproept en gebruikt.

1. Controleer of het apparaat in de faxmodus staat en het display "stand-by" aangeeft.

Als het standby-scherm niet wordt weergegeven, drukt u op de [Fax]-knop.

2. Plaats het origineel.

3. Druk op de knop [Programmeren].

Illustratie van de knop Programmeren

4. Controleer of [Oproepen] is geselecteerd en druk op het geregistreerde programmanummer.

Schermafbeelding bedieningspaneel

Het stand-byscherm verschijnt.

Het geprogrammeerde faxnummer wordt weergegeven en de geregistreerde instellingen worden opgeroepen.

5. Druk op de [Start]-knop.

Het apparaat begint met het scannen van het origineel.

Vervolgens start de verzending met de opgeroepen verzendinstellingen.