De boxlijst afdrukken

In dit onderdeel wordt beschreven hoe u de Boxlijst kunt afdrukken.

Een lijst afdrukken van de momenteel geprogrammeerde Persoonlijke boxen, Informatieboxen en Doorzendboxen.

1. Druk op [Faxeigenschappen].

2. Druk op [Algemene Instellingen].

3. Druk op [Box instelling: Lijst afdrukken].

4. Druk op de [Start]-knop.

Nadat u de lijst heeft afgedrukt, kunt u vervolgens doorgaan vanaf stap 3.

Als u het afdrukken van een lijst wilt annuleren voordat u op de [Start]-knop hebt gedrukt, drukt u op [Annuleren]. Het scherm keert terug naar dat van stap 3.

Als u het afdrukken van een lijst wilt annuleren nadat u op de [Start]-knop hebt gedrukt, drukt u op [Stop. met afdr.]. Het scherm keert terug naar dat van stap 3.

5. Druk op de [Gebruikersinstellingen/Teller]-knop.