Speciale afzenders programmeren/wijzigen

In dit onderdeel wordt beschreven hoe u Speciale afzenders kunt programmeren en wijzigen.

1. Druk op [Faxeigenschappen].

2. Druk op [Ontvangst instellingen].

3. Druk op [Speciale afzender programmeren].

4. Controleer of [Programmeren/Wijzigen] geselecteerd is.

5. Selecteer de te programmeren of wijzigen afzender.

Druk op [Niet geprogr.] als u een nieuwe afzender wilt programmeren.

Schermafbeelding bedieningspaneel

6. Voer de naam van een afzender in en druk vervolgens op [OK].

Voer een bestemmingsnaam in met behulp van Eigen naam of Eigen Faxnr.

7. Druk op [Voll. overeenk.] of [Ged. overeenk.].

Schermafbeelding bedieningspaneel

8. Selecteer het item dat u wilt programmeren.

Schermafbeelding bedieningspaneel

U moet alleen het item selecteren dat u wilt programmeren.

Om deze instellingen te annuleren, drukt u op [Annuleren]. Het scherm keert terug naar dat van stap 5.

9. Druk op [OK].

Er is een speciale afzender geprogrammeerd.

Als u nog een afzender wilt programmeren, herhaalt u de procedure vanaf stap 5.

10. Druk op [Afsluiten].

11. Druk op de [Gebruikersinstellingen/Teller]-knop.