Geheugenbeveiliging

U kunt binnenkomende documenten van geprogrammeerde afzenders (speciale afzenders) opslaan in het geheugen zonder ze af te drukken. Mensen zonder Geheugenbeveiliging-ID kunnen de documenten niet afdrukken, waardoor deze functie handig is voor het ontvangen van vertrouwelijke documenten. Als u helemaal geen afzenders programmeert, ontvangt het apparaat faxdocumenten van alle afzenders met Geheugenbeveiliging ontvangst.