Geheugenbestand doorzenden

Als de printer niet meer werkt of als het papier of de toner op is, kunt u de bestanden in het faxgeheugen naar een ander apparaat verzenden om deze af te drukken. Let op: deze functie zendt alle bestanden door die in het geheugen zijn opgeslagen, dus ook de bestanden die met Geheugenbeveiliging zijn ontvangen. Gebruik deze functie alleen in noodgevallen.

Belangrijk

1. Druk op [Faxeigenschappen].

2. Druk op [Verzend instellingen].

3. Druk op [Geheugenbestand doorzenden].

Het display verschilt, afhankelijk van de geïnstalleerde optionele eenheden.

4. Selecteer de regel van de doorzendbestemming.

Schermafbeelding bedieningspaneel

5. Voer de doorzendbestemming in.

Wanneer u zich vergist, drukt u op [Wissen] en voert u de bestemming opnieuw in.

Als u het doorzenden wilt annuleren, drukt u op [Annuleren]. Het scherm keert terug naar dat van stap 3.

6. Druk op de [Start]-knop.

Na het verzenden keert het scherm terug naar dat van stap 3.

7. Druk op de [Gebruikersinstellingen/Teller]-knop.

Verwante onderwerpen

Een lijnpoort of protocol selecteren
Een SUB-code instellen
Een wachtwoord instellen