Koptekst overslaan
HandleidingenInhoudVorigeVolgendeHelp

Per fax ontvangen bestanden bezorgen

Documenten die door het apparaat zijn ontvangen kunnen op een computer worden bekeken of met ScanRouter-bezorgingssoftware worden gedownload via de netwerkbezorgingsserver.

Dit is een handige functie waarmee u documenten op uw computer kunt weergeven en opslaan zonder dat u de documenten hoeft af te drukken.

Belangrijk

*1 Neem voor meer informatie over de ScanRouter-bezorgingssoftware contact op met uw lokale verkooppunt. U kunt met GlobalScan NX (optioneel) ook gebruikmaken van deze functie.

Met de bezorgingsserver verliest u geen tijd aan het zoeken en doorsturen van documenten.

Functies

De bezorgingsserver biedt de volgende functies:

  • Gebruik de bezorgingsserver voor het koppelen van binnenkomende documenten (SUB Code, Eigen Naam en Eigen Faxnr.) aan de ontvangers, zodat de documenten worden bezorgd bij de ontvangers voor wie de documenten bedoeld zijn.

  • U kunt de bezorgingsmethode voor binnenkomende documenten selecteren: "Opslaan in de inbox van de bezorgingsserver", "Verzenden als e-mailbijlage" of "Opslaan in de toegewezen map op de computer". Binnenkomende documenten zonder SUB Code, Eigen Naam of Eigen Faxnr. worden opgeslagen in de inbox van de bezorgingsserver. U kunt de instellingen ook zodanig configureren dat de ontvangen documenten worden opgeslagen in de inbox van de opgegeven bezorgingsserver, in overeenstemming met de lijn die voor ontvangst wordt gebruikt.

  • U kunt ontvangen documenten die in de inbox van de bezorgingsserver zijn opgeslagen, controleren of downloaden met behulp van DeskTopBinder.

Opmerking