Het adresboek van het apparaat kopiëren naar een computer

1. Start SmartDeviceMonitor for Admin

Het apparaat wordt automatisch gedetecteerd en het model en IP-adres worden getoond in de netwerklijst.

Als er niets in de lijst staat, selecteert u [Instellingen Zoeken/Controleren] in het menu [Gezochte apparaatlijst]. Vink daarna het vakje [Adres opgeven] aan en voer het IP-adres van het apparaat in de vakjes [Van] en [Aan] in en klik vervolgens op [Toev.] en daarna op [OK]. Controleer hierna het IP-adres van het apparaat. Druk hiervoor op het bedieningspaneel van het apparaat op de [Gebruikersinstellingen/Teller]-knop en druk daarna op [Systeeminstellingen], [Interface instellingen] en dan op [Apparaat IPv4-adres]. Als het IP-adres van het apparaat nog steeds niet in de lijst verschijnt, controleer dan de instellingen van mogelijk geïnstalleerde beveiligingstoepassingen, aangezien deze instellingen mogelijk zorgen voor het niet weergeven van het IP-adres.

2. Selecteer het model van uw apparaat, klik op [Extra] en klik vervolgens op [Adres beheer tool].

3. Geef in het dialoogvenster [Voer Authentificatie informatie in], geef de gebruikersnaam en -wachtwoord op en klik vervolgens op [OK].

Voer de fabrieksinstelling voor gebruikersnaam “admin” in en laat het wachtwoord leeg.

De mededeling “Adres beheer Tool - er worden gegevens ontvangen” verschijnt kort, waarna het adresboek van het apparaat verschijnt.

4. In het dialoogvenster [Adres beheer Tool] klikt u op [Bestand] en klikt u vervolgens op [Gegevens exporteren].

Als de mededeling "De wachtwoordinformatie kan op geen enkel apparaat worden hergebruikt." verschijnt, klikt u op [OK].

5. Selecteer waar het bestand moet worden opgeslagen en klik vervolgens op [Opslaan].

De volgende drie bestanden worden opgeslagen:

• "Apparaatmodel_addr.csv"

• "Apparaatmodel_faxinfo.csv "

• "Apparaatmodel_taginfo.csv "

“Apparaatmodel_adr.csv” wordt gebruikt als Adresboekbestand.

De Adresboekgegevens zijn nu opgeslagen op de computer.

6. Sluit het dialoogvenster [Adres beheer Tool] en sluit vervolgens SmartDeviceMonitor for Admin.

Hierna volgt een procedure voor het tonen van het adresboek van het apparaat op het LAN-Faxscherm.