Informatieboxdocumenten afdrukken

In deze sectie wordt uitgelegd hoe u een in een Informatiebox opgeslagen bestand afdrukt.

1. Druk op [Wijz TX/Inf.].

Schermafbeelding bedieningspaneel

2. Druk op [Informatie boxbestand opslaan/verwijderen/afdrukken].

3. Druk op [Afdr.].

4. Selecteer de box waarin het bericht is opgeslagen dat u wilt afdrukken.

Schermafbeelding bedieningspaneel

U kunt geen box selecteren waarin geen bericht is opgeslagen.

5. Wanneer een wachtwoord is ingesteld voor de box, voert u het wachtwoord in en drukt u vervolgens op [OK].

Schermafbeelding bedieningspaneel

Wanneer u zich vergist, drukt u op [Wissen] voordat u op [OK] drukt en probeert u het opnieuw.

Om het invoeren van een wachtwoord te annuleren, drukt u op [Annuleren]. Het scherm keert terug naar dat van stap 4.

6. Druk op de [Start]-knop.

Als u dubbelzijdig wilt afdrukken, drukt u op [Afdr. op 2 zijden] voordat u op de [Start]-knop drukt.

Als u het afdrukken wilt stopzetten voordat u op de [Start]-knop hebt gedrukt, drukt u op [Annuleren]. Het scherm keert terug naar dat van stap 4.

Als u het afdrukken wilt stopzetten nadat u op de [Start]-knop hebt gedrukt, drukt u op [Stop. met afdr.]. Het scherm keert terug naar dat van stap 4.

Herhaal vanaf stap 4 voor het afdrukken van nog een in een box opgeslagen bericht.

7. Druk twee keer op [Afsluiten].

Het stand-byscherm verschijnt.