Afdruk per gebruiker

Hiermee kunt u de communicatieresultaten per gebruiker afdrukken.

1. Druk op [Wijz TX/Inf.].

Schermafbeelding bedieningspaneel

2. Druk op [Logboek afdrukken].

3. Selecteer [Afdruk per gebruiker].

Schermafbeelding bedieningspaneel

4. Selecteer een gebruiker.

Schermafbeelding bedieningspaneel

Druk op [Annuleren] als de gebruiker niet is geregistreerd. Het scherm keert terug naar dat van stap 3.

5. Druk op [OK] nadat u de gebruikersnaam in het display heeft gecontroleerd.

Druk op [Annuleren] als een verkeerde gebruikersnaam is geselecteerd. Het scherm keert terug naar dat van stap 3.

6. Druk op de [Start]-knop.

Als u het afdrukken van een bestand wilt annuleren voordat u op de [Start]-knop hebt gedrukt, drukt u op de toets [Annuleren]. Het scherm keert terug naar dat van stap 3.

Als u het afdrukken van een bestand wilt annuleren nadat u op de [Start]-knop hebt gedrukt, drukt u op [Stop. met afdr.]. Het scherm keert terug naar dat van stap 3.

7. Druk twee keer op [Afsluiten].

Het stand-byscherm verschijnt.