SEP-codes voor ontvangst instellen

In deze sectie wordt uitgelegd hoe u een SEP-code invoert om de bestemming te vragen voor het verzenden van een document.

U kunt een document ontvangen dat opgeslagen is in het bestemmingsgeheugen wanneer het document dezelfde SEP-code heeft als de SEP-code die u heeft ingevoerd.

Met deze functie kan het apparaat documenten ontvangen van meerdere bestemmingen.

Belangrijk

1. Druk op [TX modus].

Schermafbeelding bedieningspaneel

2. Druk op [Opties instellen].

Schermafbeelding bedieningspaneel

3. Druk op [SEP Code Ontvangst].

Schermafbeelding bedieningspaneel

4. Druk twee keer op [OK].

Het stand-byscherm verschijnt.

5. Voer het faxnummer van de bestemming in of een IP-faxbestemming.

6. Druk op [Geav.eigsch.].

Schermafbeelding bedieningspaneel

7. Controleer of [SEP Code] is geselecteerd.

8. Druk op [RX SEP Code].

9. Voer een SEP-code in en druk vervolgens op [OK].

Schermafbeelding bedieningspaneel

Wanneer u zich vergist, drukt u op [Wissen] voordat u op [OK] drukt en probeert u het opnieuw.

10. Indien een wachtwoord vereist is, drukt u op [Wachtwoord (WW)], voert u het wachtwoord in met de cijfertoetsen en drukt u vervolgens op [OK].

11. Druk op [OK].

12. Druk op de [Start]-knop.

Verwante onderwerpen

Een wachtwoord invoeren