SUB-codes voor verzending instellen

In deze sectie wordt uitgelegd hoe u een document met een SUB-code verstuurt als vertrouwelijke verzending.

Een SUB-code is een ID dat bestaat uit cijfers, Scherp, Sterretje en spaties. Documenten die met een SUB-code worden verzonden, worden in het apparaatgeheugen van de ontvangende partij opgeslagen en worden niet automatisch afgedrukt. De ontvangende partij voert de SUB-code in om het ontvangen bestand te kunnen afdrukken. Hiermee kan de privacy van beide partijen gegarandeerd worden bij het verzenden van een vertrouwelijk document dat bedoeld is voor één specifiek persoon, omdat alleen diegene die in het bezit is van de SUB-code het document kan afdrukken.

Documenten kunnen ook via faxen met de functie Doorzendstation worden verzonden.

Via deze functie kunt u kosten besparen als u hetzelfde document naar meer dan één bestemming buiten uw basisgebied verstuurt. Bovendien kunt u tijd besparen doordat meerdere documenten door middel van één enkele procedure kunnen worden verzonden.

Belangrijk

1. Plaats het origineel en selecteer de gewenste scaninstellingen.

2. Druk op [TX modus].

Schermafbeelding bedieningspaneel

3. Druk op [Opties instellen].

Schermafbeelding bedieningspaneel

4. Druk op [SUB Code Verzending].

Schermafbeelding bedieningspaneel

5. Druk twee keer op [OK].

Het stand-byscherm verschijnt.

6. Voer het faxnummer van de bestemming in of een IP-faxbestemming.

7. Druk op [Geav.eigsch.].

Schermafbeelding bedieningspaneel

8. Controleer of [SUB Code] is geselecteerd.

9. Druk op [TX SUB Code].

10. Voer een SUB-code in en druk vervolgens op [OK].

Schermafbeelding bedieningspaneel

Wanneer u zich vergist, drukt u op [Wissen] voordat u op [OK] drukt en probeert u het opnieuw.

11. Indien een wachtwoord vereist is, drukt u op [Wachtwoord (SID)], voert u het wachtwoord in met de cijfertoetsen en drukt u vervolgens op [OK].

12. Druk op [OK].

13. Druk op de [Start]-knop.

Wanneer u een faxdocument verstuurt via Directe verzending en het faxapparaat van de ontvanger de functie SUB Code niet ondersteunt, wordt dit gemeld via een bericht op het display. Als dit gebeurt, drukt u op [Afsluiten] om de verzending te annuleren.

Verwante onderwerpen

Een wachtwoord instellen