Groepsbestemmingen opgeven

Wanneer u meerdere bestemmingen in een groep programmeert, kunt u documenten naar alle bestemmingen in die groep sturen met slechts enkele toetsen.

Bestemmingen die in een groep zijn geprogrammeerd, worden aangegeven met een groepspictogram Schermafbeelding Bedieningspaneel.

Belangrijk

1. Druk op het tabblad voor het verzendingstype om over te schakelen naar fax/IP-Fax, Internetfax, e-mail of map als type verzending.

2. Druk op de Bestemmingtoets waaronder de gewenste groep geprogrammeerd is.

Schermafbeelding bedieningspaneel

De bestemming is ingesteld en de Bestemmingtoets is gemarkeerd.

Om meer groepen te selecteren, herhaalt u stap 2.

3. Druk op de [Start]-knop.