Scaninstellingen mixen voor een origineel met meerdere pagina's

Wanneer een origineel van meerdere pagina's wordt verzonden, kunt u verschillende scaninstellingen selecteren voor elke pagina.

Het wordt aanbevolen originelen op de glasplaat te plaatsen wanneer scaninstellingen voor een origineel met meerdere pagina's worden gemixt.

Belangrijk

Wanneer originelen op de glasplaat worden geplaatst

1. Controleer welke pagina's u wilt scannen met verschillende instellingen.

2. Verwijder de vorige pagina en plaats de volgende pagina die u op de glasplaat heeft gecontroleerd.

3. Voer de scaninstellingen uit.

U heeft ongeveer 60 seconden (10 seconden voor Directe verzending) om de scaninstellingen uit te voeren. De resterende tijd wordt weergegeven op het display.

Schermafbeelding bedieningspaneel

Wijzig de instellingen voor elke pagina voordat u op de [Start]-knop drukt.

Bij het plaatsen van originelen in de ADF

1. Controleer welke pagina's u wilt scannen met verschillende instellingen.

2. Voer de scaninstellingen uit voordat de pagina waarvoor u de instellingen wilt wijzigen, wordt gescand.

Schermafbeelding bedieningspaneel

Afhankelijk van het tijdstip waarop de scaninstellingen zijn aangepast, worden de instellingen wellicht niet toegepast in de daaropvolgende handeling.