Origineeltype

Wanneer het origineel foto's, illustraties of diagrammen bevat met complexe verlopende patronen of grijstinten, selecteert u het juiste origineeltype om de scherpte van de afbeelding te optimaliseren.

Tekst

Selecteer [Tekst] om originelen met zwart/wit-afbeeldingen met hoog contrast te verzenden. Gebruik deze instelling wanneer u alleen tekst duidelijker wilt verzenden, zelfs wanneer het origineel tekst en foto's bevat.

Tekst / Line Art

Selecteer [Tekst / Line Art] om originelen met zwart/wit-afbeeldingen met hoog contrast met een verbeterde resolutie te verzenden. De modus [Tekst] geeft prioriteit aan scansnelheid. De modus [Tekst / Line Art] geeft prioriteit aan scankwaliteit.

Tekst/foto

Selecteer [Tekst/Foto] om een origineel te verzenden dat zowel een zwart/wit-afbeelding met hoog contrast, zoals tekst, als een halftone-afbeelding, zoals een foto bevat.

Foto

Selecteer [Foto] om een origineel te verzenden dat een halftone-afbeelding bevat, zoals een foto of een kleurenorigineel.

1. Druk op [Scaninstellingen].

Schermafbeelding bedieningspaneel

2. Controleer of [Origineeltype] is geselecteerd.

Schermafbeelding bedieningspaneel

3. Selecteer het benodigde origineeltype en druk vervolgens op [OK].

Verwante onderwerpen

JBIG-verzending