Massa / Stapel formaatinstellingen

Wijzig de instellingen van "Massaformaat" *1 en "Stapelformaat" *2 voor de Type-J uitgebreide eigenschappen.

*1 "Massa" verwijst naar een geheugengebeid wat gebruikt wordt door JavaTM Platform en daaraan gerelateerde toepassingen.

*2 "Stapel" verwijst naar een geheugengebied dat gebruikt wordt om tijdelijke data voor een toepassing in op te slaan.

1. Ga naar het configuratiemenuscherm op Web Image Monitor.

2. Klik op [Beheerder toepassingen] in "Instellingen Uitgebreide eigenschap".

Het scherm voor het instellen van "Massaformaat" en "Stapelformaat" verschijnt. De huidige "Vrij" en "Totaal" capaciteit van het Systeemgeheugen en Massa verschijnen aan de onderkant van het scherm.

Voor meer informatie over de opties op het scherm Beheerder toepassingen, zie "Het scherm Beheerdertoepassingen".

Webbrowser-schermillustratie

3. Voer de waarden voor "Massaformaat" en "Stapelformaat" in.

4. Klik op [Toepassen].

Webbrowser-schermillustratie

5. Klik op [Terug].