Uitgebreide eigenschappen starten

1. Ga naar het configuratiemenuscherm op Web Image Monitor.

2. Klik op [Startup instelling] in "Instellingen Uitgebreide eigenschap".

Er verschijnt een lijst met uitgebreide eigenschappen die geïnstalleerd zijn.

3. Selecteer de uitgebreide eigenschappen die u wilt starten uit diegenen met de status "Stoppen", "Uitstellen" of "Beëindigen". Selecteer de radioknop bij "Selectie" in de lijst.

Webbrowser-schermillustratie

4. Klik op [Startup/Stop].

Webbrowser-schermillustratie

Afhankelijk van het type en de status van de uitgebreide eigenschap die u selecteert, reageert de machine als volgt:

Type-J *1 uitgebreide eigenschappen

• Wanneer "Uitstellen" weergegeven wordt:

"Status" verandert in "Stoppen".

Wanneer u nogmaals op [Startup/Stoppen] klikt, dan verandert "Status" in "Bezig met Startup". De uitgebreide eigenschappen starten en worden beschikbaar.

• Wanneer "Stoppen" weergegeven wordt:

"Status" verandert in "Bezig met Startup". De uitgebreide eigenschappen starten en worden beschikbaar.

Type-C *2 uitgebreide eigenschappen

• Wanneer "Beëindigen" weergegeven wordt:

"Status" verandert in "Bezig met Startup". De uitgebreide eigenschappen starten en worden beschikbaar.

• Wanneer "Stoppen" weergegeven wordt:

"Status" verandert in "Wachten".

Nadat het apparaat opnieuw opgestart is, verandert "Status" in "Bezig met Startup". De uitgebreide eigenschappen starten en worden beschikbaar.

Wanneer u nogmaals op [Startup/Stoppen] klikt zonder opnieuw op te starten, dan verandert "Status" weer in "Stoppen".

*1 Embedded Software Architecture Application Java taalversie

*2 Embedded Software Architecture Application C taalversie

5. Klik op [Terug].