Types geavanceerde eigenschappen

Er zijn twee soorten uitgebreide eigenschappen: Type-J *1 en Type-C *2, afhankelijk van de ontwikkelingsomgeving.

Geavanceerde eigenschappen van Type-J*1

Dit zijn eigenschappen (toepassingen) die ontwikkeld zijn door middel van Java.

Geavanceerde eigenschappen van Type-C*2

Dit zijn eigenschappen (toepassingen) die ontwikkeld zijn door middel van C-taal.

U kunt nagaan welk type geavanceerde eigenschappen in gebruik is aan de hand van de kolom "Type" in de lijst die wordt weergegeven in het bedieningsscherm van Web Image Monitor.

Webbrowser-schermillustratie

Voor meer informatie zie "Bedieningsschermen van Web Image Monitor".

*1 Embedded Software Architecture Application Java taalversie

*2 Embedded Software Architecture Application C taalversie