Het scherm Installeer

Dit deel geeft uitlegt over de verschillende items op het Installeer-scherm.

Met dit scherm kunt u uitgebreide eigenschappen installeren.

Genummerde afbeelding van het scherm van het bedieningspaneel

1. [Afsluiten]

Druk hierop om de geavanceerde eigenschapinstellingen af te sluiten.

2. Lijst met geavanceerde eigenschappen

Weergave van een lijst met installeerbare geavanceerde eigenschappen.

Media

Selecteer de opslagmedia die gebruikt moet worden om de uitgebreide eigenschappen te installeren.

Type

Toont de verschillende typen uitgebreide eigenschappen. Voor meer details, zie "Types geavanceerde eigenschappen".

Naam Uitgebreide eigenschap

Toont de namen van de uitgebreide eigenschappen.

Beschrijving

Toont korte omschrijvingen van uitgebreide eigenschappen.

Versie

Toont de versies van de uitgebreide eigenschappen.

Bron

Geeft de opslaglocatie weer voor de installatie van de geavanceerde eigenschappen.