Types geavanceerde eigenschappen

Geavanceerde eigenschappen zijn onderverdeeld in twee types: Type-J*1 en Type-C*2, afhankelijk van de ontwikkelingsomgeving.

Geavanceerde eigenschappen van Type-J*1

Dit zijn eigenschappen (toepassingen) die ontwikkeld zijn door middel van Java.

Geavanceerde eigenschappen van Type-C*2

Dit zijn eigenschappen (toepassingen) die ontwikkeld zijn door middel van C-taal.

U kunt nagaan welk type geavanceerde eigenschappen in gebruik is aan de hand van de kolom "Type" in de lijst die wordt weergegeven in het scherm Geavanceerde Eigenschapinstellingen.

Schermafbeelding bedieningspaneel

Voor meer details, zie "Het scherm Geavanceerde Eigenschapinstellingen".

*1 Embedded Software Architecture Application Java taalversie

*2 Embedded Software Architecture Application C taalversie