Gebruikersstempel

Dit onderdeel beschrijft de gebruikersinstellingen in het menu Gebruikersstempel onder Stempel.

Stempel programmeren/verwijderen

U kunt gebruikersstempels registreren, wijzigen of verwijderen.

U kunt maximaal vier stempels met uw favoriete ontwerpen opslaan.

Voor meer informatie over het programmeren van de Gebruikersstempel, zie "Gebruikersstempel".

Stempelnotatie:1streepje4

Hiermee kunt u opgeven hoe elk van de geregistreerde gebruikersstempels 1 t/m 4 wordt afgedrukt.

• Stempelpositie

Hier kunt u aangeven waar de gebruikersstempel afgedrukt moet worden.

Standaard: [Rechtsboven]

• Stempelpositie aanpassen

U kunt de positie van de Gebruikersstempel binnen de hieronder getoonde beschikbare bereiken aanpassen.

Regio A pictogram (voornamelijk in Europa en Azië)

“Linksboven" boven/onder: 4 streepje 144 mm, links/rechts: 4 streepje 144 mm

“B.midden" boven/onder: 4 streepje 144 mm, links/rechts: 72 streepje 72 mm

“Rechtsboven” boven/onder: 4 streepje 144 mm, links/rechts: 4 streepje 144 mm

“Middenlinks” boven/onder: 72 streepje 72 mm, links/rechts: 4 streepje 144 mm

“Midden” boven/onder: 72 streepje 72 mm, links/rechts: 72 streepje 72 mm

“Mid.rechts” boven/onder: 72 streepje 72 mm, links/rechts: 4 streepje 144 mm

“Linksonder” boven/onder: 4 streepje 144 mm, links/rechts: 4 streepje 144 mm

“Middenonder” boven/onder: 4 streepje 144 mm, links/rechts: 72 streepje 72 mm

“Rechtsonder” boven/onder: 4 streepje 144 mm, links/rechts: 4 streepje 144 mm

• Pagina om te bestempelen

Hiermee kunt u instellen of de stempel op alle pagina's of alleen op de eerste pagina wordt afgedrukt.

Standaard: [Alle pagina's]