Tussenvoegen

U kunt deze functie gebruiken om bepaalde pagina's van uw origineel naar tussenbladen te kopiëren of om een tussenblad in te voegen voor elke opgegeven pagina.

Belangrijk

1. Druk op [Kaft/Tussenblad].

Schermafbeelding bedieningspaneel

2. Druk op [Tussv./hfdstk].

3. Selecteer [Tussenv.: Kopie] of [Tussenv.: Blanco].

4. Druk op de toets om het hoofdstuknummer te selecteren.

Schermafbeelding bedieningspaneel

Om pagina's 11 tot 20 (hoofdstuk) te selecteren, drukt u op [11-20].

5. Voer de paginalocatie van de eerste pagina van het hoofdstuk in met de cijfertoetsen en druk vervolgens op de toets [Scherp].

6. Om een andere paginalocatie op te geven, herhaal stappen 3 en 5.

U kunt maximaal 20 locaties opgeven.

7. Selecteer de papierlade die het papier bevat waarop de originelen moeten worden gekopieerd.

8. Nadat u alle instellingen heeft ingevoerd, drukt u twee keer op [OK].