Reeks kopiëren

Met deze functie worden de voor- en achterzijde van een 2-zijdig origineel of de twee tegenover elkaar liggende pagina's van een gebonden origineel, apart gekopieerd op twee vellen.

Belangrijk

De volgende tabel laat de papierformaten zien van Boek 1-zijdig, wanneer u kopieert met een reproductieratio van 100%:

Voorbeeld van Reeks kopieën

Er zijn twee soorten Reeks kopieën.

Boek 1-zijdig

U kunt enkelzijdige kopieën maken van twee tegenover elkaar liggende pagina's van een gebonden origineel (boek).

Voorbeeld van Reeks kopieën

2-zijdig 1-zijdig

U kunt enkelzijdige kopieën maken van dubbelzijdige originelen.

Voorbeeld van Reeks kopieën

1. Druk op [Duplex/combi./reeks].

Schermafbeelding bedieningspaneel

2. Druk op [Reeks].

3. Selecteer [2-zijdig 1-zijdig] of [Boek 1-zijdig] en druk vervolgens op [OK].

Schermafbeelding bedieningspaneel

Specificeert u [2-zijdig 1-zijdig], dan kunt u de richting van de originelen specificeren. Voor meer informatie, zie "Richting originelen en kopieën".