Paginanummering

Gebruik deze functie om paginanummers op uw kopieën te drukken.

Illustratie van Paginanummering

Belangrijk

Notaties van paginanummers

Er zijn zes verschillende notaties beschikbaar voor paginanummering.

• P1,P2...

• 1/5,2/5...

• -1-,-2-...

• P.1,P.2...

• 1,2...

• 1-1,1-2...

Stempelpositie en richting van het origineel

De stempelposities op de pagina verschillen afhankelijk van de richting waarin u uw originelen plaatst.

Illustratie van de stempelpositie

1. Druk op [Bew./Stempel].

Schermafbeelding bedieningspaneel

2. Druk op [Stempel].

3. Druk op [Paginanummering].

4. Selecteer de stijl voor de paginanummering.

Schermafbeelding bedieningspaneel

U kunt de stempelpositie, de pagina's waarop een stempel moet worden geplaatst en de paginanummering wijzigen.

5. Als u alle instellingen heeft ingevoerd, drukt u op [OK].

6. Druk op [OK].

Opmerking

Verwijzing

Verwante onderwerpen

De stempelpositie wijzigen
De afdrukpagina en het beginnummer ("P1,P2...", "-1-,-2-...", "P.1,P.2...", "1,2...")
De eerste afdrukpagina en het beginnummer ("1/5,2/5...") opgeven
De eerste afdrukpagina en het beginnummer ("1-1,1-2...") specificeren