Een gebruikersstempel registreren

Deze functie scant een afbeelding die wordt gebruikt als gebruikersstempel.

Het formaat voor stempelafbeeldingen is 10 streepje 297 mm (0,4 streepje 11,7 inch) hoog en 10 streepje 432 mm (0,4 streepje 17,0 inch) breed. Indien het formaat van de stempel echter de maximale afmetingen voor het gebied (5000 mm2, 7,75 inch2), overschrijdt, dan wordt dit automatisch aangepast binnen het beschikbare bereik.

U kunt tot vier regelmatige gebruikte afbeeldingen in het geheugen opslaan.

Illustratie van Gebruikersstempel

1. Basispunt

2. Glasplaat

1. Druk op de [Gebruikersinstellingen/Teller]-knop.

Illustratie Gebruikersinstellingen/Teller-knop

2. Druk op [Kopieerapparaat/Document Servereigenschappen].

Schermafbeelding bedieningspaneel

3. Druk op [Stempel].

4. Druk op [Gebruikersstempel].

5. Druk op [Stempel programmeren/verwijderen].

6. Druk op [Progr.] en druk vervolgens op het stempelnummer dat u wilt programmeren.

7. Voer de naam van de gebruikersstempel (maximaal tien karakters) in met de cijfertoetsen en druk daarna op [OK].

8. Voer de horizontale afmeting van de stempel in met de cijfertoetsen en druk vervolgens op de toets [Scherp].

9. Voer de verticale afmeting van de stempel in met de cijfertoetsen en druk vervolgens op de toets [Scherp].

10. Plaats het origineel voor de gebruikersstempel op de glasplaat en druk vervolgens op [Scannen starten].

Het origineel zal worden gescand en de stempel zal worden geregistreerd.

11. Druk op [Afsluiten].

12. Druk op [Afsluiten].

Op het display wordt het scherm Gebruikerstools /Teller / Informatie weergegeven.

13. Druk op [Afsluiten].

Hiermee worden de instellingen afgesloten en maakt het apparaat zich gereed voor kopiëren.