Automatische papierselectie

Het apparaat kiest automatisch een passend formaat kopieerpapier, gebaseerd op het gedetecteerde origineelformaat en de reproductiefactor die u selecteert.

1. Zorg ervoor dat [Aut. pap.selectie] is geselecteerd.

Lades met de markering (Illustratie scherm bedieningspaneel) zullen niet automatisch geselecteerd worden. Zie de Handleiding Netwerk- en Systeeminstellingen voor meer informatie over lades die niet beschikbaar zijn wanneer [Autom.pap.sel] is toegepast.

Verwante onderwerpen

Kopie draaien