Functies in een programma vastleggen

U kunt functies in een programma vastleggen.

1. Bewerk de kopieerinstellingen zodat alle functies die u in het geheugen wilt opslaan, zijn geselecteerd.

2. Druk op de knop [Programmeren].

Illustratie van de knop Programmeren

3. Druk op [Geprogram.].

Schermafbeelding bedieningspaneel

4. Druk op het nummer van het programma dat u wilt opslaan.

5. Voer de naam van het programma in met de lettertoetsen op de display van het apparaat.

U kunt maximaal 34 tekens invoeren.

Schermafbeelding bedieningspaneel

6. Druk op [OK].

Het scherm keert terug naar het programmascherm en toont het programmanummer gevolgd door de programmanaam. Het scherm keert na een korte tijd terug naar het eerste kopieerscherm.