Het scherm Takenlijst

In deze paragraaf worden de displays en pictogrammen besproken die op het scherm Takenlijst worden weergegeven.

Het scherm Takenlijst varieert afhankelijk van het feit of Taakopdracht is geselecteerd met Printprioriteit in de Systeeminstellingen. Zie voor meer informatie over de instellingsprocedure de Handleiding Netwerk- en Systeeminstellingen.

Als [Taakopdracht] niet geselecteerd is:

De taaklijst wordt voor elke functie weergegeven.

Genummerde afbeelding van het scherm van het bedieningspaneel

Als [Taakopdracht] geselecteerd wordt:

De taaklijst wordt weergegeven voor alle functies in de volgorde van de afdruktaken.

Genummerde afbeelding van het scherm van het bedieningspaneel

1. Schakelen tussen taaklijsten voor elke functie.

2. Overschakelen tussen [Huidige / In wachtrij takenlijst] en [Taakhistorie].

3. Geeft nummers van gereserveerde taken weer.

4. Toont de functie die gebruikt wordt om taken af te drukken.

Schermillustratie bedieningspaneel: Taak afgedrukt met de kopieerfunctie

Illustratie scherm bedieningspaneel: Taak afgedrukt met de printerfunctie

Schermillustratie bedieningspaneel: Taak afgedrukt met de Document Server-functie

Illustratie scherm bedieningspaneel: Taak afgedrukt met Web Image Monitor