Sorteren

Het apparaat voegt de kopieën samen tot sets en zet ze in volgorde.

Belangrijk

Sorteren/Gestaffeld sorteren

De kopieën kunnen in opeenvolgende volgorde worden samengevoegd tot sets.

Om de functie Gestaffeld sorteren te gebruiken moet er een finisher of een interne staffeluitvoer zijn geïnstalleerd. Elke keer wanneer de kopieën van een set of taak afgeleverd worden, wordt de volgende kopie verschoven om elke set of taak van elkaar te scheiden.

Illustratie van Sorteren

Geroteerd sorteren

Iedere set wordt steeds 90 graden gedraaid (StaandLiggend) en afgeleverd in de kopieeruitvoer.

Illustratie van Sorteren

1. Druk op [Afwerken].

Schermafbeelding bedieningspaneel

2. Selecteer [Sorteren] of [Gerot.sort.].

Wanneer de finisher niet geïnstalleerd is:

Schermafbeelding bedieningspaneel

Wanneer de interne finisher is geïnstalleerd:

Schermafbeelding bedieningspaneel

Wanneer de finisher voor 500 vellen is geïnstalleerd:

Schermafbeelding bedieningspaneel

Wanneer de finisher voor 1000 vellen is geïnstalleerd:

Schermafbeelding bedieningspaneel

Wanneer de boekjefinisher is geïnstalleerd:

Schermafbeelding bedieningspaneel

3. Druk op [OK].

4. Voer het aantal te kopiëren sets in met de cijfertoetsen.

5. Plaats de originelen.

Druk op de [Testafdruk]-knop om het type afwerking te bevestigen.

6. Druk op de [Start]-knop.

Verwante onderwerpen

Testafdruk
Het aantal te kopiëren sets wijzigen