Vooraf ingesteld verkleinen/vergroten

Met deze functie kunt u afbeeldingen verkleinen of vergroten door een vooraf ingestelde verhouding te selecteren.

U kunt maximaal drie vaak gebruikte verkleinings-/vergrotingsratio's programmeren die anders zijn dan de vooraf ingestelde ratio's voor Verkl/vergr.

Illustratie van Vooraf ingesteld verkleinen/vergroten

Basispunt

Het basispunt van verkleinen/vergroten verschilt afhankelijk van de manier waarop het origineel is gescand. Wanneer het origineel op de glasplaat is gelegd, is de linker bovenhoek het basispunt. Wanneer het origineel in de ADF is geplaatst, is de linker onderhoek het basispunt.

Genummerde illustratie van basispunt

1. Basispunt bij plaatsing op de glasplaat

2. Basispunt bij plaatsing in de ADF

1. Druk op [Verkl/vergr].

Schermafbeelding bedieningspaneel

2. Selecteer een verhouding en druk vervolgens op [OK].

Schermafbeelding bedieningspaneel

3. Plaats de originelen en druk vervolgens op de [Start]-knop.