Vynechat záhlaví
 

Plný režim T.37

Toto zařízení je kompatibilní s plným režimem T.37. Plný režim T.37 je mezinárodní standard pro vysílání Internet-faxu. (Doporučení ITU-T, RFC2532)

Když mezi zařízeními kompatibilními s plným režimem T.37 probíhá Internet-faxová komunikace, odešle přijímací zařízení potvrzení příjmu v reakci na žádost o potvrzení příjmu připojenou k zaslanému e-mailu. Toto potvrzení příjmu obsahuje informace o možnostech příjmu přijímacího zařízení (typ komprimace, formát papíru a rozlišení). Když je přijímací zařízení v Adresáři naprogramováno jako příjemce v plném režimu, odesílací zařízení automaticky zaregistruje přijaté informace Adresáře. To vám umožní posílat na toto přijímací zařízení další dokumenty pomocí Internet-faxu na základě těchto informací.

Odeslání potvrzení příjmu

Když je přijat e-mail a odesílatel vyžaduje potvrzení příjmu, přijímající zařízení odešle potvrzení obsahující informace o možnostech přijímajícího zařízení (typ komprese, formát papíru a rozlišení).

Registrace obsahu přijatých potvrzení příjmu

Když odesílatel obdrží potvrzení příjmu, které obsahuje informace o možnostech přijímacího zařízení, zkontroluje odesílatel, zda je konečná odeslaná adresa příjemce naprogramována v Adresáři. Pokud je naprogramována jako příjemce v plném režimu, odesílatel automaticky zaregistruje možnosti přijímacího zařízení. Zaregistrované možnosti příjmu se aktualizují pokaždé, když odesílatel obdrží nové informace o možnostech příjmu. Na základě těchto informací může odesílatel příjemci posílat dokumenty.

Pokud je příjemce naprogramován jako zařízení s jednoduchým režimem nebo pokud v Adresáři naprogramován není, nelze možnosti přijímacího zařízení zaregistrovat.

Pokud možnosti příjmu zařízení příjemce znáte, můžete je nastavit ručně.

Vyžádání potvrzení o příjmu

Pokud zařízení příjemce podporuje plný režim T.37 a je v Adresáři jako zařízení s podporou plného režimu, zařízení odesílatele si od zařízení příjemce vyžádá potvrzení příjmu. Poté zařízení obdrží potvrzení (odeslané) obsahující údaje o možnostech přijímacího zařízení.

Upozornění

  • Pro podrobnosti o vyžádání potvrzení o příjmu z tohoto zařízení viz "Vyžádání potvrzení o příjmu".

  • Pro ruční naprogramování informací o možnostech přijímacího zařízení použijte Web Image Monitor. Podrobnosti o programování údajů přijímacího zařízení viz „Programování údajů o příjemci z webového prohlížeče“.

  • Pokud používáte vysílání Internet-faxu, můžete odesílat dokumenty několika příjemcům zároveň. Pokud však určíte příjemce s podporou plného režimu (každý příjemce může mít zařízení s jinými možnostmi příjmu), vysílání bude uskutečněno po jednotlivých příjemcích, a to v určeném pořadí vysílání.